Plyny v procese výroby vína – Zlepšite kvalitu a stabilitu vášho vína - Messer Tatragas

Internet explorer not supported - Please switch to Edge, Firefox, Chrome, Opera or other browser and improve the safety of your navigation

Internet explorer not supported - Please switch to Edge, Firefox, Chrome, Opera or other browser and improve the safety of your navigation

Navigačné Menu

Plyny v procese výroby vína – Zlepšite kvalitu a stabilitu vášho vína - Messer Tatragas

Výber jazyka

Plyny v procese výroby vína

Z VINICE DO POHÁRA: ZVÝŠTE SVOJU PRODUKTIVITU POMOCOU PLYNOV GOURMET

Spoľahnite sa na inovatívne riešenia, čisté plyny a zmesi plynov od spoločnosti Messer, pri vývoji udržateľného procesu výroby vína.

emtpy content - line - if you need to add a small space between content

Vnorené aplikácie

Výhody plynov Gourmet od spoločnosti Messer pri výrobe vína

Výhody plynov Gourmet od spoločnosti Messer pri výrobe vína

Zverejňovač príspevkov

Ideálna zmes

Vyberte si oxid uhličitý, kyslík, dusík a argón, aby ste získali dokonalý plyn alebo zmes plynov presne podľa vašich potrieb.

Flexibilné zásobovanie

Široká škála čistých plynov a zmesi plynov je k dispozícii vo fľašiach, paletách alebo vo veľkoobjemových cisternách.

Záruka kvality

Kontrola nežiaducich reakcií a zlepšenie kvality pomocou našich plynov Gourmet.

Zverejňovač príspevkov

Vedeli ste, že svoj výrobný proces a kvalitu výrobkov môžete optimalizovať pomocou špecifických vínnych plynov od spoločnosti Messer?

V našej brožúre, o plynoch pre udržateľnú výrobu vína, sa dozviete viac o našom širokom sortimente plynov a zmesi plynov, ako aj o našich inovatívnych riešeniach.

Vyťažte z hrozna maximum!

Radi by sme vám predstavili výhody používania plynov z rady Gourmet. Každá fáza vášho výrobného procesu môže využiť plyny, ktoré zlepšia vaše ciele. Obráťte sa na niektorého z našich skúsených poradcov, ktorí vám poradia pri výbere plynov z rady Gourmet pre výrobu vína.

4 DÔVODY, PREČO SPOLUPRACOVAŤ SO SPOLOČNOSŤOU MESSER

ODBORNÉ PORADENSTVO NA DOSAH RUKY

Naši špecialisti vám budú pomáhať v každej fáze. Poradia vám, ako optimálne a bezpečne využívať plyny.

SLUŽBY SPOLOČNOSTI MESSER

Ponúkame inovatívne riešenie, vďaka ktorému nájdete najhospodárnejšie využívanie plynu prispôsobené vašim potrebám a vášmu dodávateľskému reťazcu.

DÔVERUJTE NAŠIM CERTIFIKOVANÝM PLYNOM

Plyny Gourmet spĺňajú všetky európske potravinové predpisy, ako aj všetky požiadavky systému HACCP (analýza rizík a stanovenie kritických kontrolných bodov).

MIESTNE A SPOĽAHLIVÉ DODÁVKY PLYNU

Na výrobné závody spoločnosti Messer a našu celoštátnu distribučnú sieť sa môžete spoľahnúť. Potrebné množstvo plynu poskytujeme v tom najvhodnejšom čase, najmä počas zberu úrody.

Vnorené aplikácie

Diagram text TITLE

 

 

 

 

OPTIMALIZUJTE SVOJ PROCES VÝROBY VÍNA POMOCOU PLYNOV GOURMET OD SPOLOČNOSTI MESSER.

 

 

Diagram text

S plynmi Gourmet od spoločnosti Messer si môžete vybrať medzi oxidom uhličitým, kyslíkom, dusíkom a argónom, aby ste získali dokonalý plyn alebo zmes plynov podľa vašich potrieb. To vám zaručí mimoriadnu kvalitu, vôňu a zachovanie vašich vín.

 

Možnosti využitia:


1. 
Suchý ľad ochladzuje hrozno a zároveň ho chráni pred oxidáciou a zabraňuje jeho nežiaducemu znehodnoteniu.

2.  Čistý CO2, dusík a argón alebo ich zmesi sa používajú na chladenie potrubí a nádrží, aby sa zabránilo kontaktu so vzduchom pri preprave vína.

3.  Na zvýšenie sviežosti bielych a ružových vín sa pridáva CO2 (sparging). Dusíkaté preplňovanie funguje rovnakým spôsobom aj pri červených vínach, pričom vyrovnáva organoleptické vlastnosti a znižuje kyslosť.

4.  Počas makro- alebo mikrooxygenácie sa môže pridávať kyslík, aby sa navodilo riadené starnutie vína.

5.  Inertné plyny, ako napríklad dusík, argón / CO2 a dusík / CO2, sa používajú na blanketing, na odstránenie kyslíka z nádrže a na ochranu vína pred oxidáciou.

6.  Použitie dusíka pri čerpaní a miešaní pomáha šetriť čas a chráni (červené) víno pred oxidáciou.

7.  Čistý CO2, dusík a argón a ich zmesi sa používajú na inertizáciu potrubia, aby sa zabránilo kontaktu so vzduchom pri preprave vína.

8.  Dusík sa môže použiť na inertizáciu nádrží, aby sa zabránilo kontaktu s kyslíkom pred plnením do fliaš.

Diagram

 

Vnorené aplikácie

emtpy content - line - if you need to add a small space between content

emtpy content - line - if you need to add a small space between content

Vnorené aplikácie

Form - demo wine

DOHODNITE SI STRETNUTIE

NAŠI ŠPECIALISTI VÁS RADI NAVŠTÍVIA

Formulár

GRPWIDE_Form_Inbound Wine Campaing_Demo

1) Hidden fields: please do not change or translate these fields, except for country_code (add your two-letter code). || Other fields: translate the "label" but not the "internal name" (these leave the original) & you can take out fields but not add new ones (these will prevent the integration from working.
Pri spracovaní registrácie sa vyskytla chyba. Skontrolujte, prosím, zadané informácie.

Povoľujem spoločnosti Messer Tatragas uchovávať a spracúvať moje osobné údaje

Spoločnosť Messer Tatragas sa zaväzuje chrániť a rešpektovať Vaše súkromie a Vaše osobné údaje budeme používať len na správu Vášho účtu a na poskytovanie produktov a služieb, ktoré ste od nás požadovali. Aby sme Vám mohli poskytnúť požadovaný obsah, musíme ukladať a spracúvať Vaše osobné údaje. Potvrďte svoj súhlas.

Súhlasím so zasielaním ďalších správ od spoločnosti Messer Tatragas

Z času na čas by sme Vás radi informovali o obsahu, ktorý by Vás mohol zaujímať. Ak súhlasíte s tým, aby sme Vás kontaktovali na tento účel, nižšie nastavte svoj súhlas. Odber týchto správ môžete kedykoľvek zrušiť. Viac informácií o tom, ako sa odhlásiť z odberu, o našich postupoch ochrany osobných údajov a o tom, ako sa zaväzujeme chrániť a rešpektovať Vaše súkromie, nájdete na tomto odkaze.

Kontaktujte nás a nájdeme najlepšie riešenie pre vaše potreby

Kontakty_Messer SK

Kontaktný formulár

Vnorené aplikácie

Vnorené aplikácie

Použitie potravinárskych plynov